2020

2020

Föreställningen Stulet barn, digitalt från Dramaten, 23 november

Tack vare den digitala omställningen gavs möjlighet att se den föreställning AEFs medlemmar var inbjudna att se i mars, digitalt via Dramaten från den 23 november och en månad framåt.

Konferensen Flip the Script, 20-21 november

I samband med den årliga konferensen, Flip the Script, av och för adopterade, som i år arrangerades av Transnationellt Adopterades Riksorganisation, TAR, och skulle hållas i Malmö, hade AEF planerat för att låta medlemmar i AEF få resebidrag för att kunna delta på plats, oavsett bostadsort. AEFs ordförande medverkade i programmet.

Konferensen genomfördes helt digital med anledning av pandemin och alla medlemmar i AEF som så önskade kunde därmed delta.

Tema Att vara adopterad – Psykisk hälsa, 24 oktober

Samtal om adopterades psykiska hälsa. Vi reflekterade kring: vad kan vi göra för att må bra? Hur kan vi hantera psykisk ohälsa i relation till röttersök och återresor? Digital träff.

Tema Att vara adopterad – Anknytning, 12 september

Vi reflekterade tillsammans kring hur vi lär oss att vara i nära relation när vi är barn och vad det innebär för oss när vi är vuxna. Digital träff.

Medlemsträff, 23 augusti

Medlemsträff med fokus på nya medlemmar. Digital träff.

Medlemsträff, 16 maj

Styrelsen berättade om vad som är aktuellt inom adoptionsområdet. Information om kommande samtalsträffar. Digital träff.

Inställd föreställning, Stulet barn på Dramaten, 19 mars

Madeleine in Hwa Björk, adopterad från Korea, skulle medverka i Svenska berättelser på scen, där Sveriges Radio flyttar berättelser, och lyssnare, in på scenen i ett samarbete mellan Sveriges Radio och Dramaten.

AEFs medlemmar var inbjudna och hade anmält ett tiotal medlemmar att gå på denna föreställning med efterföljande mingel, men även denna aktivitet blev i sista sekunden inställd på grund av pandemin.

Inställt seminarium, 14 mars

AEF hade planerat för ett gemensamt seminarium i Stockholm med Chileadoption.se om adopterades rötter då, nu och i framtiden. Flera mycket intressanta föreläsare var bokade att komma från såväl Norge som olika delar av Sverige, men seminariet blev inställt i sista sekunden pga pandemin.

Tema Att vara adopterad – filmvisning, 7 mars

Visning av filmen Amys vilja med efterföljande samtal kring att vara adopterad, identitet och rötter. Studiefrämjandets lokaler.

Årsmöte, 25 januari

Årsmöte i Studiefrämjandets lokaler med val av ny styrelse. Mötet följdes av middag på etiopisk restaurang för de som så önskade.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close